boligindretning arkitektforbundet havearkitekt arkitekter indretningsarkitekt i Danmark

boligindretning arkitektforbundet havearkitekt arkitekter indretningsarkitekt i Danmark

boligindretning arkitektforbundet havearkitekt arkitekter indretningsarkitekt i Danmark

I indretning, opgaver og ansvar varierer alt efter sektor og størrelse af designet agentur eller selskab for hvilket den individuelle værker. Dog vil følgende normalt falder ind under en indretningsarkitekt:

Client briefing – det kan indebære en diskussion af behov, ønsker og oprindelige idéer. Branding overvejelse kan også nødt til at blive taget i betragtning, og besøg på stedet er almindelige. Indledende overvejelser om budget og tid til rådighed, vil også være nødvendigt
Forskning – dette vil indebære konsolidering af de oprindelige idéer og overvejer planlægning overvejelser, bygningsreglementer, og andre begrænsninger
Forslag dette indebærer producerer skitser eller mere detaljerede tekniske tegninger, sourcing og vælge bestemte stoffer, inventar og fittings
Overvågning omkostninger og tidsplan
Udarbejdelse af en entreprenør kortfattet og udvælgelse af entreprenører og leverandører i henhold til budget, kvalitet af håndværk, erfaring og speciale
Projektledelse tilsyn med arbejdet på stedet
Projekt levering og overdragelse – hvilket gør den endelige inspektion og overdrage det til kunden, herunder briefing klienten om brug af den plads, vedligeholdelses-og sikkerhedsspørgsmål.
Opfølgning blokering og løsning af problemer eller fejl

kvalifikationer

En professionel kvalifikation er næsten afgørende for at forfølge en karriere i interiør design. Der er en bred vifte af kurser og uddannelsestilbud til rådighed, og den mest egnede rute vil også afhænge af hvilken sektor af interiør design, du er interesseret i.

Den britiske Interior Design Association indeholder en liste over de højere læreanstalter, der tilbyder interiør design kurser. Der er omkring 60 udbydere tilbyder over 50 forskellige kurser. Der er et enormt udvalg fra en 10 Uge Interior Decoration certifikat til en 4 års fuld tid BA Honours. Så hvordan skal du gå om at vælge den rigtige indretning kursus?

Det afhænger af, hvilket område af interiør design, du er interesseret i – se efter et kursus, som understreger, at aspekt af erhvervet
Hvad er adgangskravene? Er der bestemte emner, som kan begrænse dine muligheder?
Tidsmæssige og økonomiske ressourcer til rådighed for dig

Følgende By & guilds kurser er gode muligheder, som vil få dig i gang i interiør design:

Niveau 1, 2 og 3 Certifikat i Design og Håndværk
Niveau 3 Diplom i Design og Håndværk
Niveau 1, 2 og 3 Award / Certifikatet / Diplomuddannelse i kreative teknikker

Du kan også læse en BTEC National Certificate og Diploma kursus i kunst og design, eller en ABC Diploma in Interior Design.

Uddannelser inden for boligindretning varierer i længde fra 2 til 4 år. Samt Interior Design selv relevante grad fag omfatter Interior Arkitektur, Interior Decoration, Spatial Design, Interiør Tekstiler og møbeldesign. Kurserne er tilbøjelige til at omfatte følgende elementer som et minimum:

Historie disciplin (kunst, arkitektur, interiør og møbler)
Theory of design
Materialer undersøgelser (finish og møbler til brug i boligindretning)
Tegning, tegnekunst og fotografi, herunder brug af teknisk tegning applikationer såsom AutoCAD
Spatial layout og planlægning
Budgetlægning og tidsplan
Professionel praksis (kommunikation, kontor organisation, relevant lovgivning)

Talrige korte kurser er også tilgængelige til at supplere uddannelse, du allerede har gjort. Disse kan også være en god mulighed for at opbygge dine færdigheder og viden, hvis du ikke har ressourcer til at foretage en fuldstændig grad.

boligindretning arkitektforbundet havearkitekt arkitekter indretningsarkitekt i Danmark

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

boligindretning arkitektforbundet havearkitekt arkitekter indretningsarkitekt i Danmark