Indretningsarkitekt københavn

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

indretningsarkitekt

indretningsarkitekt

Rita Carson Gæst, FASID

Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt er problemløsere, der skal være i stand til at udvikle et design, som dens klientens kriterier og budgetter. hey skal kunne tage denne designkoncept og gøre det virkelighed ved at forberede de nødvendige tegninger, gengivelser, detaljer, byggeri dokumenter, speciÎkationer, budgetter sammen med den vigtigste del, der er kreativitet og visualisering. hey skal også være meget stærk i kommunikation og, vigtigst af alt, i at være lyttere.

Indretningsarkitekt

Lisa Slayman, ASID Iida
> Afhængig af projektet, undersøger de eksisterende betingelser indretningsarkitekter; forskning arbejdsvaner og ledelsesfilosofier; inkorporere arbejde og liv kultur rumbrugere eller klienter; udforske mulige løsninger, der opfylder funktionelle og æstetiske mål; overensstemmelse med kode og retlige byrder; forberede grafisk og skriftligt materiale, der kommunikerer løsningerne til en bred vifte af folk-kunder, långivere, udvalg, andre design fagfolk, kode oicials og byggebranchen; og fortsætte opbygningen af deres viden.
Katherine Ankerson, Idec NCARB Certificeret

Indretningsarkitekt

> En indretningsarkitekt tjener mange roller. En designer er en mentor til kunder og andre i erhvervet. Vi serverer som projektledere koordinere mange brancher og sikre, at ikke kun vi gør vores arbejde korrekt, men at andre er så godt. Vi inspirerer interiør samt liv med vores arbejde. Nogle gange gør vi det beskidte arbejde, som ingen andre ønsker at gøre, men i sidste ende smil på en kundes ansigt og tilfredshed, der kommer fra et afsluttet projekt gør alle projektets udfordringer værd tid og efort. Shannon Ferguson Iida
> Vi er professionelle, som Ofer vores kunder kreative løsninger, for de rum, hvor de bor, arbejde, leg, og helbrede til at fungere bedre og være mere æstetisk tiltalende.
Robert Wright, FASID

Indretningsarkitekt

> Vi gør alt for en plads: vi tænker igennem, hvordan rummet funktioner baseret på, hvem der besætter denne særlige rum, hvordan de kommer til at bo der, arbejder der, og funktion og design omkring disse parametre. Vi koordinerer farver, møbler, tekstiler, og alt, hvad der går ind i miljøet.
> Indretningsarkitekter design og skabe indvendige rum, uanset om bolig, erhverv eller gæstfrihed. han rolle indretningsarkitekt er at forstå kundens vision og mål for projektet og fortolke dem i designet.
> Gode designere giver problemløsning gennem godt design.
Indretningsarkitekt
> Enhver beslutning en indretningsarkitekt gør, på en eller anden måde involverer liv sikkerhed og livskvalitet. Nogle af disse beslutninger omfatter angivelse af møbler, stof og tæpper, der er i overensstemmelse med IRE koder, i overensstemmelse med andre gældende bygningsreglementer, designe ergonomiske værkstedsrum planlægning rum, der giver ordentlige midler til udgang, og leverer løsninger til handicappede og andre personer med særlig behov. Universelt design og grønt design er modeord lige nu, men de har altid været og vil fortsat altid være en del af ethvert projekt. Ud over alt dette, vi forvalter projekter med budget, tid og sikkerhed i tankerne.
> Hvis de er gode til, hvad de gør, de skaber miljøer, der udfolder sig virkelig meningsfulde oplevelser for deres gæster.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretningsarkitekt københavn