3D visualisering

arkitekter

arkitekter

arkitekter

arkitekter

arkitekter

Finde relevante kilder. Udvikle en realistisk tidslinje. Ved at etablere en plan nu, arkitekter, kan du undgå at blive offer for den panik, der greb den almindelige befolkning, arkitekter, hvilket resulterer i borgerlige kaos og ødelæggelse.
2. Hold dig underrettet. Hvis og når en virus for muteres således, at det er at sprede sig fra menneske til menneske, er det sandsynligt at starte i Sydøstasien. Vær opmærksom på nyheder. Når du hører, at det har fundet sted, arkitekter, er det tid til at handle. Vi kan kun få uger før epidemien rammer Nordamerika, men med internationale rejse så hurtigt og nemt kunne være meget hurtigere. Tilmeld dig gratis nyhedsbrev meddelelser på http://www.survivetheflu.com .

arkitekter

3. Forbered dit barn Hjem skolegang. De fleste influenza udbrud får deres start på skolen. Du kan være sikker på, at skolerne vil være lukket. Og hvis de ikke er, bør du seriøst overveje at holde deres børn hjemme.
4. Minimere kontakt med andre. H5N1 fugleinfluenza virus kan overføres til to dage før en person er viser symptomer og en uge efter, at symptomerne er forsvundet. Du ved aldrig, hvem der er ikke, arkitekter, og der kan blive inficeret. Hvis muligt, bør du blive hjemme. Hver gang du går ind på et område, hvor der er mennesker, du er i fare.

arkitekter

5. Vask dine hænder ofte. Nyser partikler kan rejse rundt i et værelse på 600 km i timen. Hvis personen nysen har influenza, alt i lokalet er dækket med influenzavirus. Og når du rører ved alt andet, skal virus overføres til din side. Med tiden vil det blive fremsendt til munden. Din eneste beskyttelse er at vaske hænderne godt og ofte. Hver vask bør indebære en kraftig skrubning med sæbe i mindst 20 sekunder.
6. Lager af mad og vand. Supermarkeder har kun mad nok til ca. en uge eller mindre. Det er vigtigt, at du tager på mad nok til at holde dig til den varighed, som kunne være 3-4 måneder.

arkitekter

7. Køber nok Anti-Viral medicin for hvert familiemedlem. I øjeblikket er der to stoffer, der kan bidrage til at afbøde virkningerne af aviær influenzavirus. Det er kaldet oseltamivir, arkitekter, eller sundhedsmyndighederne at bruge Tamiflu. Det drejer sig i tabletform. Den anden er zanamivir eller Relenza, der inhaleres. Du brug for en normering for hver af disse lægemidler. De skal træffes inden 2 dage efter starten af symptomer og taget to gange om dagen i 5 dage. Disse stoffer er meget knappe, især sundhedsmyndighederne at bruge Tamiflu som er medicinen på første valg. Du bør forsøge at sikre nok for din familie så hurtigt som muligt, da en pandemi rammer de vil være umuligt at opnå. Nu burde du kunne købe dem på dit apotek, eller du kan bestille dem online.
8. Lager af Ansigtsmasker. Du skal bære disse når du absolut må komme i tæt kontakt med andre.

arkitekter

arkitekter

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3D visualisering