arkitektforbundet

boligindretning

boligindretning

boligindretning

boligindretning

boligindretning

10 Vigtige spørgsmål at stille webudviklere før uddelingen af dejen
476
Med en professionel opbyg dit websted er en klog investering, især hvis du ønsker at oprette dig selv som en seriøs og professionel virksomhed. Hvis du ikke websted snu, kan de nemt blive snydt, især hvis du ikke ved, boligindretning, hvad spørgsmål at stille. Her er 10 vigtige spørgsmål du ønsker besvaret inden du åbner din tegnebog.
Home,baseret,business,arbejde hjemme,entreprenør,SOHO,job

boligindretning

Idet det antages, at du allerede har en ret god ide om, hvad du vil have på dit websted og vil mere end sandsynligt skrive din egen kopi eller få det skrevet til dig, boligindretning, her er 10 spørgsmål, du skal besvare for at hjælpe med at skabe en effektiv web-site uden at sprænge banken eller forsinke dine planer.
1. Pris ved projektet eller ved den time? At acceptere en timesats aftale giver dig lidt kontrol over omkostningerne, medmindre du bruger cap i kraft. Hvis du har brug for at træne pengeforbruget cap, hvad hvis dit site er kun delvist gennemført? Uundgåeligt, du bliver nødt til at uddele mere dej for at få det færdigt, og det er en stamme du vil undgå når du starter din nye virksomhed.
2. Når ejendommen er fuldstændig som vil bevare det? Hvis bygherren tilbyder denne service, hvilke omkostninger og turn-around tid? Hvis du hellere vil antage ændringen, kan de tilbyde adgang til og undervisning i redigering af software?
3. Hvad er den forventede dato for afslutningen af stedet? Du vil være i stand til at planlægge for lanceringen. Denne information kan du organisere dine marketingaktiviteter og prioritere alle andre planer, boligindretning, som bindes i til “kommer”.

boligindretning

4. Hvad er betalingen struktur? Ønsker de alle de penge? Halvdelen nu halvdelen ved afslutning? Sørg for at holde ryggen delvis betaling indtil dit websted er færdig, og du er fuldt tilfredse med resultaterne.
5. Bliver din designer send din hjemmeside til søgemaskiner eller vil dette være dit ansvar? Hvis dette er dit ansvar, gøre dit hjemmearbejde for at sikre, at du dækker alle trin. (Søgeord og Metakoder skal ske forud.)
6. Hvem skal være ansvarlig for søgemaskineoptimering? Dette er som regel en ekstra service, boligindretning, så find ud af, om din udvikler har det med byggemodning, byder det på et ekstra omkostninger, eller hvis du vil have at kontrakten ud til en tredjepart.
7. Hvem vil holde master key til dit websted? Sørg for, at du gør! Lad ikke dette vigtige element i din forretning og marketing strategi i kontrol af en tredjepart. Få alle adgangskoder og adgang til alle data.

boligindretning

8. Bliver din udvikler lærer dig at læse dit web logs/statistik så du kan forstå hvordan, boligindretning, hvad, hvor og hvorfor af dine besøgende?
9. Har bygherren udviklet andre steder i din niche marked?
10. Har web designer en portefølje, anbefalinger eller referencer fra andre i din niche marked? Har du kontrolleret referencer?
En hjemmeside er en vigtig del af din markedsføringsstrategi og forretningsmæssig succes. Gør din due diligence for at vælge en webudvikler, og tøv ikke med at spørge så mange spørgsmål som det tager at forstå både din og din udviklerens rolle i processen.

boligindretning

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

arkitektforbundet