boligindretning

byggefirma

byggefirma

byggefirma

byggefirma

byggefirma

Godt drømme kommer rigtigt hvis uddannelse er udført med stor omhu og engagement. Husk unger lærer fra dag ét og skal undervises i det, der er rigtigt, byggefirma, hvad er forkert, og at udvikle et sundt forhold.
PUP’er som børn, byggefirma, de har behov for konstant overvågning og uddannelse. Uddannelse en pup behøver ikke være en prøvelse alt, du behøver at huske er et par enkle regler:

byggefirma

• Indtil din pup lærer du skal holde øje med ham hele tiden. Når du derefter ikke du skal kasse ham. Opret en plan for pup dette vil hjælpe den pup synker ned hurtigt. Planen skal indeholde ting som hver time bath- besøg, spise tider, hvileperioder, gåture, spil, uddannelse og så videre. Narrestreger, der har en travl dag har ingen tid til at kede sig og komme i fortræd.
• Lær den pup til at respektere dem. Hunde lever i pakker og instinktivt følge en leder. Hvis du opretter dit lederskab i utvetydige vendinger og uddannelse vil blive let som pup vil lystre dig hele tiden og ikke udfordre din myndighed.

byggefirma

• Brug kun positive uddannelsesmetoder. Aldrig råber, hit, eller straffe en hund. Det er ikke bare grusom men kan føre til adfærdsmæssige problemer. Brug af elektrisk stød, grenede kraver, spray, og det kunne såre dyret.
• Lærer pup “intet i livet er gratis.” Dette er et system, der er bredt anerkendt som en nyttig uddannelse værktøj. Hvis du praktiserer det, pup vil lære, at få noget kærlighed, en gang, eller behandle, han skal opføre sig ordentligt.

byggefirma

• Lære betydningen af “Nej,” fra dag ét. Ikke fremmer adfærd som hopper, byggefirma, folk, tug-o-krig, byggefirma, gøen, eller kører ud af åbne porte og døre. Ros god adfærd og ignorer eller gå væk, når der er dårlig opførsel. Den pup vil vide, at hvis han hvis den ikke lystrer han vil løse hans makker/playmate.
• For at korrigere en adfærd du skal fange den pup i loven og startle ham af raslende en småsten. Når du har gjort dette gør ham korrekt opførsel, og straks give ham en godbid og ros. Unger ikke huske, hvad der skete tidligere, for at skælde ham efter en hændelse.

byggefirma

• Altid kalde/bruge hans navn positivt. Du må aldrig sige “Bad TOM,” eller “Ingen Tom,” dette vil skabe forvirring og pup vil mene, at hvis du kalder hans navn så er det noget skidt. Den pup skal knytte sit navn med glade begivenheder såsom krammere, byggefirma, børne, gåture, behandler, og sådan. Hvis dette sker vil han gerne komme når du kalder på hans navn.
• Bond med pup og begge nyder du din undervisning. Den pup må se frem til at tilbringe tid med dem og ikke undgå dem ved at køre væk eller skjule.

byggefirma

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

boligindretning