Facaderenovering

havearkitekt

havearkitekt

havearkitekt

havearkitekt

havearkitekt

Så landskabspleje design handler også om brug af kreativitet med materialer og finish. Jeg håber, at denne artikel hjælper dig til at begynde at tænke kreativt omkring hjemmet haven og generere mere unikke ideer.
Ophavsret Shrinivas Vaidya
10 Redder liv Tips til overlevende en forestående fugleinfluenza epidemien

havearkitekt

1252
“En influenzapandemi af selv moderat indvirkning vil resultere i den største menneskelige katastrofe nogensinde – langt større end AIDS, havearkitekt, 9/11, alle krige i det 20. århundrede og den nylige tsunami kombineret. Den har potentialet til at omdirigere verdenshistorien som den sorte død omdirigeret europæisk historie i det 14. århundrede.” — Michael T. Osterholm, direktør, Center for smitsomme sygdomme og politik ved universitetet i Minnesota
Fugleinfluenza, fugleinfluenza, influenza pandemic, influenza

havearkitekt

En ny killer influenzavirus er på vej. Ænder og gæs med denne virus er nu går dagligt over hele verden, spredning af sygdommen overalt. Startede i Asien, har nu spredt sig til Europa. Snart vil det være i Nord- og Sydamerika.
Hidtil har det kun dræbt en snes mennesker. Det er jo en virus, der overføres fra fugl til fugl. Eller fra fugl til dyrene. Så vidt det kan ikke overføres fra menneske til menneske. Men influenzavira er udspekulerede. De har evnen til at ændre. Dette skete i 1918 ved den spanske influenza Pandemic væltede ind over en krig trætte planet dræber 50 – 100 millioner mennesker – langt flere end der blev dræbt i krigen.
Denne gang bliver det meget værre. Vi har nu 4 gange det antal mennesker, der lever på planeten. Og de fleste af dem bor i byerne. Store, havearkitekt, tætbefolkede byer. De fem største byer i verden har over 100 millioner mennesker, der lever i dem. En dræbende virus, som kan overføres fra menneske til menneske, løs i vores store byer, havearkitekt, hvor folk lever albue til albue, får det katastrofale følger.

havearkitekt

Og overveje dette…tilbage i 1918 var det et meget større verden. Det tog uger at nå fra den ene ende af verden til den anden. Det tog dage at komme fra den ene ende af kontinentet til den næste. I dag tager det timer. Sidste år mere end 46 millioner internationale besøgende kom til USA. Hvis kun én inficeret gæstepas på viruset til 2 andre, der har det til 2 andre, og så videre, havearkitekt, ved udgangen af en måned alle i USA kan være inficeret.
Jeg vil ikke engang overveje det, hvis det nogensinde sker til muslimske terrorister, havearkitekt, der er villige til at sprænge sig selv i stumper for at tage et par vantro.
Hvad kan vi så gøre?

havearkitekt

Heldigvis er det ikke alle dommedagsstemning. Der er nogle meget konkrete skridt, du kan tage for at minimere risikoen og beskytte dig selv og dine nærmeste.
1. Udarbejde en Plan. Oversigt over de trin, du og din familie skal tage både pre-epidemi og under. Identificere ansvar for hvert familiemedlem. Gøre lister af leverancer, som er nødvendige.

havearkitekt

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Facaderenovering