Indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt københavn

Indretningsarkitekt københavn

Indretningsarkitekt københavn

indretningsarkitekt

indretningsarkitekt

Indretningsarkitekt

Hvad gør indretningsarkitekter gøre?
Residential indretningsarkitekter støtte deres kunder i at realisere deres drømme og skabe et hjem til deres familie og venner. Vi forskning, design, dokument, og angiv den indvendige arkitektoniske inishes, karme, sanitet, belysning kabinet, og interiør design detaljer og arbejde tæt sammen med projektgruppen (klient, arkitekt og entreprenør) til at gennemføre dem. For det andet, vi samle det komplette vision for projektet gennem design, forskning og implementering af de indvendige indretning-fra alle møbler til kunstværker og tilbehør.

Indretningsarkitekt

Annette Stelmack Allied medlem ASID
> Opret miljøer, der understøtter den menneskelige tilstand i netop din sportsgren eller den vælger, herunder stue, sove, arbejde, spille, spise, shopping, healing, eller bede. isse miljøer skal være sikker, tilgængelig, bæredygtig, og i mange tilfælde, smukke. Men, vigtigst de skal være funktionelt for den person (er) bebor dem.
Lisa Whited, Iida, ASID, Maine Certificeret Designer
> Indretningsarkitekter skabe interiør miljøer, der er funktionelle, æstetisk tiltalende, og at forbedre kvaliteten af liv og kultur for brugerne af rummet. Dermed har de en forpligtelse til at beskytte forbrugernes sundhed, sikkerhed og velfærd for borgerne.

Indretningsarkitekt

Jan Bast, FASID, Iida, IDEC
> Vi inluence livsmønstre ved at skabe sunde og sikre miljøer.
Patricia McLaughlin, ASID, RID
> Indretningsarkitekter løse problemer. Vores kunder kommer til os med spørgsmål, ønsker, og behov, og gennem design udvikling, vi besvare disse spørgsmål og give løsninger for disse ønsker og behov, alt imens beskytte forbrugernes sundhed, velfærd og sikkerhed offentligheden gennem vores viden om lokale og nationale bygning koder.
Kristin King ASID

Indretningsarkitekt

> Indretningsarkitekter plan og design indvendige rum. Indretningsarkitekter forstå, hvordan folk bevæger sig gennem, leve og arbejde i, og erfaring indvendige rum. Vi anser den speciic erfaringer og funktioner rummet eller projekt skal understøtte fra synspunkt af brugeren. Vores unikke forståelse af psykologiske og menneskelige faktorer samt formelle designprincipper, indretningsarkitekt, materialer, koder og regler samt de midler og metoder til konstruktion informere vores diagnose af brugernes behov og udvikling af designkoncepter.
Beth Harmon-Vaughn, FIIDA, Associate, AIA, LEED-AP
> Hey bruge deres kreative evner og ekspertise til at skabe rum, der forbedrer folks miljøer og gøre livet bedre. Mere pragmatisk, indretningsarkitekter indsamle og analysere oplysninger, udarbejde tegninger, administrere konsulent teams, og føre tilsyn med byggeprojekter.
David Hanson, IDC, RID, IIDA
Indretningsarkitekt
Privat bolig: køkken remodel. Sally Howard D’Angelo, ASID,
S.H. Designs, Windham, New Hampshire.
FOTO: BILL FISK
> Godt spørgsmål. Interiør design er nogle gange beskrevet som problemløsning, men vores arbejde er virkelig fokuseret på at hjælpe vores kunder forberede sig på en fremtid, de kan forestille sig, indretningsarkitekt, men ikke fuldt ud forudsige. Vi udvikler et billede, der forvandler deres vision til virkelighed. han vision er fra klientens tanker og forretningsmål.
Vi tager vores kunders ideer, udtrykt i forretningsbetingelser, og give dem form, gøre dem til virkelighed. hat virkeligheden er noget, de kunne aldrig har forestillet sig, og når det er til højre og bliver deres vision, vi har haft succes med det magiske af designet. For at gøre dette, indretningsarkitekt, designere nødt til at forstå deres ønsker, ikke blot deres behov.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretningsarkitekt