Køkken Design

Køkkenrenovering

Køkkenrenovering

Køkkenrenovering

Køkkenrenovering

Køkkenrenovering

Tilsæt hvid! Hvid med dit nuværende farveskema vil både cool og lysere, Køkkenrenovering, tilføjelse af friskhed, Køkkenrenovering, at kun hvide kan! Hvis rummet farver har en tendens mod den varme side, f. eks. gule, brune eller røde…så vælg dog mere cremet hvid såsom ecru eller elfenben. Hvis du har køligere farver i rummet, f. eks. grønne og blå farver, Køkkenrenovering, gå med de lysere og renere hvide.
2.Prøv at male dine focal væggen (det vil sige, den mest set) i en lysere fremtid, lysere, eller lysere din aktuelle vægfarve. Det vil tilføje lethed at værelset uden drastisk ændring af hele ordningen. Husk, Køkkenrenovering, du kan altid gå tilbage til, at rige røde i efteråret, men hvad med en lille bladformet pink eller sky blue? Husk, det er kun maling, det er billigt!

Køkkenrenovering

3.Der tilsaettes en floral print stof til dit værelse. Ved hjælp af de primære farver allerede i dit værelse, kan du besøge din stof gemme og hente en blomstret stof du elsker med mindst én af de primære farver. (Jo mere, jo bedre, men ikke føler, at du må have alle farver i rummet også i tøjet!) Brug det blomstret stof til at gøre bordet toerklaedet, placemats, pude og enkel sædepuden dækker. Parre den med en solid fabric farve allerede i værelset, og du har en brugerdefineret koordineret look, for kun et par kroner og nogle enkle lige sy!
4.Pick up nogle temmelig farvet glas fra dollar butik, og vise det hvor solen lyser det op! Du kan endda bruge klart glas, og fyld den med farvet vand for at koordinere med værelset. Brug din glasvarer som vaser, blyant holdere eller candy retter, men sørg for at det er set! Glas glitrer og tilføjer lidt solskin til et værelse.

Køkkenrenovering

5.Tag dine gardiner, og bare lade din mini persienner nedenunder. Efterlad ikke den nøgne, men vi vil ikke kedelig! Tyvekoster nogle tørrede eller silke blomster over toppen af persienner, eller bruge nogle muslin at dreje rundt om et gardin stang til en uformel, men luftige valens. (Ingen sew!)
6.Hold din windows skinnende rent. Beskidte vinduer skåret ned på et overraskende lys, og gøre et værelse ser kedeligt ud. Som en ekstra bonus, rene vinduer betyder mere mousserende glas, og det gør rummet føles større og lysere!

Køkkenrenovering

7.Pot op nogle pansies fra garden center og brug dem indendørs houseplants. De er billige, nemme, og tilføje blomster til et værelse uden omkostninger til udskiftning af floral hver uge! Du kan selv koordinere blomst farve til farver i rummet. Matcher ikke de farver, bare vælg noget supplerende.
8.Klart mest af kunstværker og tilbehøret ud af dit værelse, og så bare et par større og enklere stykker. Det declutters værelset, og hjælper med til at sætte fokus på friskhed i et værelse. Overvej at opsamle et hvidt gitter fra garden center, Køkkenrenovering, og hænge den op på væggen som et fokuspunkt. Placér en kort gennemgang anlæg foran sig, eller hænge små indrammede have katalog udskrifter fra det.

Køkkenrenovering

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Køkken Design