Arkitekter København

Arkitekter

Arkitekter

Grafisk design: Design og udvikling af en bred vifte af grafiske medier til tryk, fi lm, reklame, bøger, og andre områder af kommerciel kunst.
Indretningsarkitektur: Mange betragter dette erhverv synonymt med interiør design; arkitekter, Men statslige bestyrelser teknisk registrering kræver, at ordet indretningsarkitekt kun anvendes af personer, der har eksamen fra en skole for arkitektur eller været certi fi ed som arkitekt.
Køkken og bad-design: Den specialitet design af boliger og erhvervsejendomme køkkener og / eller bade.
Lysdesign: Den specialitet design kunstig og naturlig belysning behandlinger til at forbedre design og funktion af et ydre eller indre rum.

arkitekter

arkitekter

Plads planlægning: Planlægningen af ​​indvendige rum, især i kommercielle faciliteter. Generelt rumplanlægger har mindre ansvar for de dekorative aspekter af interiøret end indretningsarkitekt.
En karriere forandring Challenge
CHARRISSE JOHNS T ON, A SID, LEE D-AP, Cid de signer (SPECIAL TY: W ORKPL A CE / Office de fortegn)
Gensler
SANT A Monic A, C ALIFORNIA
Hvordan har du vælge, hvilken skole til at deltage for at få din uddannelse i indretning?
> Jeg var imponeret over UCLA Extension Interior Design program omdømme og instruktions
kvalitet (instruktører er alle praktiserende fagfolk) og lexible klasse tidsplan passer mit behov. Jeg kunne også godt lide, at det er et postbaccalaureate program, arkitekter, og at mange af de studerende var også karriere skiftere som jeg selv. Hvad forseglet handlen var møde en inspirerende kvinde, der var gået igennem programmet, mens hæve en familie, bestået NCIDQ, og bliver programmets studievejleder.

Arkitekter

Hvilke grader mener du besidder?
> En professionel certiicate fra UCLA Extension arkitektur og indretning program; en MBA fra Columbia Business School med en dobbelt koncentration i ledelse og marketing; og B.A. fra Johns Hopkins University i sociale og adfærdsmæssige videnskaber med en koncentration i adfærdsbiologi.

Arkitekter

Hvad var din største udfordring som studerende?
> Afbalancering skole og familieliv, jeg gik i skole om aftenen og samtidig øge to unge børn. Også, arkitekter København, at få selv-conidence, at selv om jeg kun havde brugt kvantitative / analytiske evner i mit tidligere karriere (markedsføring forskning, strategisk planlægning), kunne jeg være så efective en designer som min naturligt kunstneriske klassekammerater.

Arkitekter

Planlægger du at tage NCIDQ eksamen, hvis du ikke allerede har? Hvorfor eller hvorfor ikke?
> Jeg sad for NCIDQ så snart jeg qualiied at tage det. Passing denne eksamen var vigtigt for mig
personligt, fordi det validerede års hårdt arbejde. Det er også vigtigt at erhvervet som helhed, fordi den fastsætter standarder for en stadig i sin vorden og oten misforstået erhverv.
Hvor vigtig føler du en praktikplads, er at en studerendes uddannelsesmæssige erfaringer?

Arkitekter

> Absolut afgørende, uanset hvilken type design IRM eller hvordan underordnede ansvar. Jeg havde en
praktik på et boutique gæstfrihed IRM hvor jeg blev forvist til receptionisten pligt. Men i løbet af
de tre måneder, mødte jeg et væld af sælgere, arkitekter København, så alle præsentation bestyrelser og forslag, og lærte irsthand hvordan virksomheden drives. Alt denne erfaring vist sig værdifulde senere.
Hvordan har du vælger den fi rm, som du arbejder for?

Arkitekter

> Gensler er en legendarisk IRM kendt for sin ekspertise i alle henseender. Mens han stadig en studerende, ville jeg mødte en af ​​de ledende principper på en industri konference, og hun opfordrede mig til at ringe til hende, da jeg var klar til at lede efter et job. Jeg var helt loored og igured at hvis Gensler ville tage mig, ville jeg ikke gider kigge andre steder. Og heldigvis, det er præcis hvad der skete.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Arkitekter København