Indretningsarkitekt

Arkitekter København

Arkitekter København

Hvad har været din største udfordring i dit første års ansættelse?
> Igen, balancering arbejde med familieliv. Jeg nyder mit job uhyre, og jeg har været heldig at være
tildelt nogle vidunderlige projekter, så det er oten diicult for mig at stoppe med at arbejde og gå hjem. Jeg er også forpligtet til at ASID (jeg tjener på den nationale Student Advisory Council), arkitekter, og som tager en masse
tid samt. Men mine børn er stor, jeg arbejder kun en kilometer fra hjemmet, min stemmen er meget familievenlige, og jeg har en super barnepige, så det har fungeret meget godt.
Selvfølgelig er den anden udfordring er de lave startløn. Jeg prøver ikke at tænke over, hvad jeg ville gøre, hvis jeg havde opholdt sig på Wall Street.

Arkitekter København

Vidste du slutte den studerende kapitel i ASID eller IIDA på din skole? Hvorfor?
> Min studievejleder opfordrede mig til at deltage i en ASID studerende kapitel møde, fordi hun sagde,
det ville gavne min uddannelse ud over, hvad jeg lærte i klasseværelset. Én ting førte til en anden, arkitekter, og jeg blev efterhånden en to-sigt studerende kapitlet præsident.
Hvorfor blev du en indretningsarkitekt?
> Interiør design var en grad foreslået af min high school hovedstol, fordi jeg var både kunstnerisk og fagligt stærk i matematik og naturfag. Mine valg på det tidspunkt skulle blive en kunst lærer eller en indretningsarkitekt. Heldigvis min vigtigste var kyndige og klog nok til at råde mine forældre, at jeg skulle forfølge en universitetsuddannelse og ikke satisied med en
korte bane.

Arkitekter København

Arkitekter København

Arkitekter København

Carol Morrow, Ph.D., ASID, Iida, IDEC
> Jeg kunne godt lide den hardware butik som barn. Mens en virksomhed major i college, besluttede jeg at tilføje mode merchandising at gøre det mere interessant og måtte tage en grundlæggende design kursus samt tekstiler. Jeg mødte et par interiør studerende og igured hvis de kunne gøre det, arkitekter København, så kunne I. Så jeg skiftede majors og har været på det lige siden.

Arkitekter København

Melinda Sechrist, FASID
> Jeg interesserer folk og interiør design var den mest efective måde jeg kunne personligt bidrage til samfundet.
Linda Sorrento, ASID, Iida, LEED-AP
> Jeg har altid været interesseret i rummet og indeklima og voksede op tegning og maleri og naturligvis ønskede at større i kunsten i college. Min college krævede, at jeg vælger en specialitet, så jeg valgte indretning. Jeg var stadig i stand til at tage kunst klasser, mens du lærer et erhverv, hvor jeg kunne IND beskæftigelsen.

Arkitekter København

Rita Carson Gæst, FASID
> Jeg havde altid elsket at læse loor planer, ligesom et barn. Jeg havde arbejdet for flere udviklere-ene i den arkitektoniske afdeling-og havde altid været interesseret i rummet planlægning. Og så socialrådgiveren i mig også godt lide tanken om at arbejde med mennesker til at skabe levende miljøer, arkitekter København, der fungerede godt.
Jan Bast, FASID Iida
> Jeg har altid haft en interesse i kunst, design, arkitekter København, og manipulere indvendige rum. Så når jeg forske en post ungdomsuddannelse, blev det klart, at interiør design ville være et godt karrierevalg.

Arkitekter København

David Hanson, RID, IDC IIDA
> Som barn, bygninger, design og konstruktion altid fascineret mig. Jeg lærte at drat, da jeg var 14 år gammel. Det var en naturlig udvikling at blive en indretningsarkitekt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Indretningsarkitekt